Váš nákupní košík je prázdný.
RSS

Zápisník příspěvky '2023' 'srpen'

Jak oslavit konec prázdnin a začátek nového školního roku

Dnešní příspěvek je věnován jednomu z nejdůležitějších přechodů v roce – konci prázdnin a nástupu do nového školního roku. Ať jste rodič, student nebo jen někdo, kdo se rád baví a těší se na nové začátky, tento příspěvek je určen právě vám.

 

Konec letních prázdnin začátek školního roku může být pro někoho smutnou, zatímco pro jiného vzrušující událostí... Ale což!? Oslavme konec prázdnin a začátek nového školního roku, tak jak to umíme nejlépe - s radostí, smíchem a dobrou náladou.

 

Zahajovací grilování

 

Grilování je jedním z nejoblíbenějších způsobů, jak se spojit s přáteli a rodinou. Je to čas, kdy můžeme vypnout mobilní telefony, zapomenout na elektronickou poštu a jednoduše si užít společnost těch, na kterých nám záleží. A co je lepšího způsobu, jak oslavit konec léta, než s dobrou grilovačkou?

Ať už máte rádi tradiční grilované pokrmy jako kuřecí křídla, klobásy nebo zeleninu, nebo jste vyznavači experimentování a grilujete třeba ovoce nebo sýr, možnosti jsou nekonečné. A pokud hledáte zábavu, co takhle grilovací soutěž? Kdo ugriluje nejlepší klobásu? Nebo kdo připraví nejchutnější zeleninový špíz?

A samozřejmě, bezpečí je na prvním místě. Ujistěte se, že gril je na stabilním a nehořlavém podkladu, udržujte děti a domácí mazlíčky mimo dosah a mějte po ruce hasící přístroj pro případ, že by se situace vymkla kontrole.

 

 A co výzdoba? Letní grilování je skvělou příležitostí vytáhnout pestrobarevné   ubrusy, lampiony a girlandy. A pokud chcete jít do detailů, co takhle příbory a   talíře   z ekologických materiálů pro usnadnění práce? Nebo jídelní stůl vyzdobený   do   konkrétního tématu?

 

 Zvolte balónky v barvách vaší školy, girlandy, konfety a mnoho dalšího. 

 

 Věřím, že tento příspěvek vás inspiruje k oslavě konce prázdnin a začátku nového školního roku. Užijte si poslední dny léta a těšte se na nové  dobrodružství, které vás čekají.

Navštivte náš eshop a my Vám pomůžeme s nejlepší olsavou konce prázdnin a začátku nového školního roku

Příbory

Talířky

Kelímky

Ubrusy

Napichovátka

Konfety

Girlandy

Ubrousky

Lampiony

Balonková girlanda

Rozety