Váš nákupní košík je prázdný.
RSS

Zápisník příspěvky '2022' 'září'

Make-up je součástí kostýmu. Naučíme Vás to!

Aby kostým vypadal dokonale, potřebujete make-up. Pro Halloween je to typický prvek. Vytvořit strašidelný make-up není tak těžké, vymyslet ho už ano! 

V tomto článku Vám pomůžeme né jen vymslet perfektní make-up ale i vybrat správné propriety. Jdeme na to!

 

Gothic Skull

Kostým kostlivce má hned několik různých variant. První z nich je nejděsivější a nejtradičnějsí. Potřebovat budete tuto barvu, kterou zakoupíte na našem e-shopu. Dále potřebujete jakýkoliv světlý make-up, dětský pudr, černou tužku na oči a v neposlední řadě čérné oční stíny pro stínování deatilů.

 

 

 

Sugar Skull

V různých krajích si vybarvují kostlivce jinak a proto další variantou je Sugar Skull, která je typická pro svátek Day of the dead jinak také řečeno Día de los Muertos. Sadu pro tento make-up naleznete ZDE

 

 

 

 

Chcete-li vytvořit make-up pro vaši ratolest. Můžete zvolit méně děsivější variantu. Je také časově nenáročná a zvládne ji každý. Použít lze černou a bílou obličejovou barvu. Jen nezapomeňte, že dětská tvář je citlivější a může snáž dojít k alergické reakci. 

 

 

 

 

 

Vždy je co vylepšovat a tak Vám nabídneme vylepšováky pro váš make-up!

Falešná kůže - Vytvoří 3D efekt

Latex v tubě je vhodný k vytváření umělých jizev nebo zranění

Falešná krev dodá Vašemu make-upu opravdovost

Jizvy nemusíte složitě vymalovávat. Stačí nalepit a je hotovo!

 Univerzální pomůcka ke každému Halloweenskému make-upu. černá barva značky Paint Glow.

 

Halloween je tu! Užijme si ho a oslavujme s parádou!
U někoho oblíbený u někoho vůbec ne. My fanoušky Halloweenu rozhodně jsme a chceme se podělit o tipy, jak si tenhle kontroverzní svátek užít se vší parádou. Pojďmě si říct, proč Halloween letos slavíte? Spousta z Vás odpoví, že kvůli dětem. Co by sme pro ty naše malé drobečky neudělali? Dětem jde ale hlavně o dobroty a převleky a zábavu, že? "Bude párty!! " Zvolala Baruška v obyváku, když se maminka zeptala na letošního Halloweena. "Půjdeme do průvodu!", přidal se Vojtíšek. "A ve školce bude zase maškarní?" Dodal tatínek! Rodičové, nebojte se! Hned pod obrázkem najdete odkazy, kde najdete vše co potřebujete, aby si Vaše děti letošního Halloweena užili.